Här väntar nöjen och aktiviteter för hela familjen- god mat, bra underhållning och shopping till taxfreepriser.
Bland en hel del annat. Ombord finns flera restauranger med olika utbud för olika smaker. Väl i land hittar du  den mest spektakulära arkitekturen och de bästa designbutikerna. Gör ett besök på  Esplanaderna (norra och södra) – Shoppingstråket där du hittar alla de fina märkesbutikerna.
Salutorget med finskt hantverk, fisk, blommor, frukt och grönsaker  bla. Upplev Finlands  huvudstad.

 30/10

Pris från 895:-/person
I priset ingår bussresa från Lindesberg mfl orter, del i 2-bädds insideshytt, buffe på utresan samt frukost t/r.

Tillkommer: buffe hemresa, avbeställningsskydd, andra hyttkategorier, enkelhytter och sightseeing..

Dag 1 Hemorten – Stockholm
Vi tar oss upp till Stockholm och Viking Lines färja som avgår kl. 16.30. Vi börjar kvällen med Viking Lines goda buffé och därefter är kvällen fri för att utforska all underhållning som finns ombord.

Dag 2 Helsingfors
Frukost ombord innan båten är framme i Helsingfors ca 10-tiden lokal tid. Vi börjar besöket här med en stadsrundtur (för dom som bokat) och därefter är resten av dagen fri för eget bruk. Här finns mycket att se och många museer att besöka för den intresserade. Ett stort antal specialbutiker, gallerior och varuhus borgar för trevliga shoppingstunder och däremellan hämtar vi nya krafter på någon av många mysiga caféer.
Hemresan till Stockholm börjar kl. 18.00 lokal tid. Ombord är det fritt att njuta av mat och nöjen.

Dag 3 Stockholm – Hemorten
Frukost serveras ombord innan vi lämnar båten. Vi är iland i Stockholm kl. 10.00 lokal tid. Nu återstår endast resan hemåt.

Med reservation för ev datum/pris ändringar!

Resan sker med Charterbuss!