sembo_logo_se

Välkommen till nya Sembo

I dag presenterar vi vår nya logotyp. Vi vill med denna på ett enkelt sätt visa vad vi står för;

boenden och priser som det riktigt strålar om.

Vi äger varken flygplan eller hotell. Men vi har nåt mycket bättre – vi har egna semestertestare. De reser land och rike runt och väljer noga ut de allra bästa hotellen, lägenheterna och husen, allt för att vi ska kunna erbjuda dig den semester du vill ha. Du är väldigt viktig för oss. Vi vill att du ska ha det bra.

Annars är det mesta sig likt. Vi erbjuder precis som tidigare ett härligt utbud av boenden, flyg- och färjebiljetter till fantastiska priser. När du vill, hur du vill och vart du vill, allt för att du ska få den drömsemester du förtjänar.

Varmt välkommen till nya Sembo!

Bläddra i Sembos sommarkatalog   – klicka här

Bokas hos Polar Resor 0581-17272