Stockholmspaket – det smarta sättet att uppleva Stockholm!

Hela Stockholm i din hand!
Muséer fyllda med dinosaurier, fotografier och modern konst, slott och teatrar, oavsett vad du och din familj vill uppleva kan Stockholm leverera det. Välj dina Stockholmspärlor nedan och skräddarsy din upplevelse. Bästa paketpris på boende och upplevelser!

Upptäck Stockholm med Stockholm Pass! Stockholm Pass inkluderar fri entré till över 60 toppattraktioner och museum inklusive ett brett utbud av sightseeingturer med båt och buss.

Välj mellan 1, 2, 3 och 5 dagar. Spara pengar med allt inkluderat i ett kort samtidigt som du får en guidebok på köpet.

Vad är inkluderat i Stockholm Pass?
•Fri entré till över 60 av Stockholms mest attraktiva attraktioner
•Fria buss- och båtturer i Stockholm
•Fria resor med Hop On-Hop Off buss & Båt
•Fri guidebok för att hjälpa dig planera din vistelse.

OBS!
Stockholms pass hämtas ut på Åhlens Tourist Information – Klarabergsgatan 50 mot uppvisning av giltig voucher ifrån Nordic Travel.

En serviceavgift på 20 kr debiteras i bokningen för uthämtningen av Stockholm Pass.

Förklädet, Göta Lejon

12 feb 2016 – 21 mar 2016
Låt en stjärnbeströdd musikalisk skrattfest vara ramen för några härliga dagar i Stockholm.
Boka paketet med hotell och biljett till uppsättningen på Göta Lejon som fullkomligt vimlar av stjärnor, älskade för sina komiska ådror.

Bullets over Broadway

10 sep 2016 – 12 dec 2016
Nu kommer musikalen Bullets over Broadway till Europa, Stockholm och Göta Lejon. Boka ett paket med hotell och biljetter till denna fantastiska föreställning. Med en stjärnspäckad ensemble, sång, skratt och dans, kan vi lova att blir det en storslagen föreställning.

Wallmans salonger

15 jan 2016 – 13 jun 2016
Boka ett paket som består av något av alla hotellen ur Stockholms stora utbud och njut av en oförglömlig kväll på Wallmans Stockholm. En kort semester med långt innehåll, övernattning, shopping, sevärdheter toppad av en show i en unik miljö på anrika Wallmans. Låt dig svepas in i en värld av show- och smakupplevelser, fantastisk mat och dryck och en högklassisk show.

Golden Hits

15 jan 2016 – 20 jun 2016
Förgyll några vardagar eller en helg med härliga upplevelser i Stockholm. Boka paketet som består av hotell ur Stockholms stora utbud och en galet rolig kväll på Golden Hits. Oförglömliga upplevelser för alla sinnen där du blir serverad middagen på ett sätt du aldrig tidigare upplevt.